top of page

Tvorba vizitek

Nemaluji jen obrazy, je možné se na mě obrátit i v případě tvorby vizitky, plakátu, či třeba jen ilustrace. Ukáži Vám vizitky, které jsem tvořila na míru pro dvě úžasné ženy. :-)


Vizitka I.

Ráda bych Vám ukázala vizuální zpracování vizitek pro mou maminku, která se věnuje hudebním pořadům pro děti, francouzským pořadům pro studenty, ale také vlastní hudební tvorbě a výuce francouzštiny.

Jednoduchou formou vznikly dva druhy oboustranných vizitek. Puntíkaté, které jsou vytištěné na bílý papír se strukturou, jsou určené učitelkám mateřských školek.

Ostatní vizitky jsou čisté, na barevných mramorových papírech, například pro potencionální studenty francouzštiny.


Vizitka II.

Ateliér Yami

Zde vzniky jednostranné vizitky pro mou učitelku výtvarky z dětských let, která vyrábí krásné dárkové obálky, krabičky a obrazy kombinované s keramickými plastikami.


V případě vizitek Ateliéru Yami a puntíkatých vizitek jsem obrázek a puntíky namalovala klasickou technikou akvarelu a následně přenesla do počítače, kde jsem doplnila text, logo. V průběhu práce jsem vše konzultovala a společně jsme dospěly k těmto finálním vizitkám klasického formátu 9x5 cm, které již mohou jejich majitelky hrdě rozdávat. ;)


Přáli byste si mít originální obrázek na vizitce? Nebo třeba rovnou zpracovat celou vizitku?


Budu ráda, když se mi ozvete.


Vaše Eliška 


bottom of page